niedziela, 22 czerwca 2014

Do sprawdzenia: Sorbet truskawkowy

jeśli używasz przed chwilą zamrażarkę, mieszaninę truskawek z syropem cukrowym zamroź. Następnie  umieść w zamrażarce zamroź, aż sorbet będzie gotów do podania. Sorbet truskawkowy demonstracja kompozycja Orzeźwij się lekkim oraz soczystym sorbetem truskawkowym. Sorbet truskawkowy jeśli używasz maszyny do lodów, nieznacznie ubij jądra a dodaj je do truskawek. Zmiksować truskawki w malakserze wyciągnąć mieszankę z wykorzystaniem bilon sito. Odczekać do całkowitego wystygnięcia. Umieść w rondlu z 250ml wody, doprowadź do wrzenia. 5. 4. zmieszać z syropem cukrowym a octem. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * e-mail * wystawa sklepowa internetowa notatka. 1. gotować z wykorzystaniem 2 minuty. 2. Mniej kalorii, więcej witamin. zawartość 250g cukru pudru 500g odszypułkowanych truskawek, atut nieco do przybrania 2 łyżeczki octu balsamicznego dobrej jakości 1 W kategorii: Przepisy Post navigation ← Konfitura truskawkowa rozkoszny truskawki w biszkoptowym deserze → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres list elektroniczny nie zostanie opublikowany. 3. odtąd rozdziel ja widelcem a zmiksuj w malakserze, z białkiem włóż z powrotem do zamrażarki. Sorbet obsługiwać przyozdobiony kilkoma świeżymi truskawkami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz