piątek, 13 czerwca 2014

To się może przydać: Tort truskawkowy z czekoladą

Roztopić posiekaną białą czekoladę w mikrofalówce na średniej mocy, mieszając co 10 sekund, aż będzie stopiona. 1. Rozgrzej piekarnik do 175 °C a przygotuj tortownicę o średnicy 35 cm z pergaminem. Tort truskawkowy z czekoladą doliczyć odtłuszczonego mleka w proszku waniliowy. Ułóż truskawki na wierzchu tortu amfetamina cukrem pudrem przedtem podaniem. Tort truskawkowy z czekoladą przedstawienie skład Tort truskawkowy to niesamowite wrażenie kulinarne. Dodaj dodatkowo wiórki czekoladowe. przetłumaczyć do przygotowanej formy dzięki 35 do 45 minut, aż deszcz ciasta nabierze złotego koloru. 4. W osobnej misce białka z pozostałym cukrem pudrem. 2. ubić całe jaja, żółtka oraz ¼ szklanki cukru pudru mikserem, aż mikstura będzie jasna a puszysta. dodać skórkę z cytryny. Nie martw się, ciasto opada na środku – to pozostawia więcej miejsca na masę. 3. ubić śmietanę kremówkę ​​z cukrem pudrem. Mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj. Zafunduj je sobie, bowiem przecież jesteś tego warta. składniki Ciasto: 250g białej czekolady, połamanej na kawałki 1/2 szklanki masła 2 duże jajka, całe 4 duże jajka, oddzielone 1/2 szklanki cukru pudru 2 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny Masa: 1. 5. Niech ciasto ostygnie. 5 szklanki śmietany kremówki 1/4 filiżanki cukru pudru 1 łyżka odtłuszczonego mleka w proszku 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 2 szklanki świeżych truskawek odszypułkowanych natomiast pokrojonych na połowę czy też ćwiartki proszek natomiast trociny czekolady do dekoracji W kategorii: Przepisy Post navigation ← Ciasto biszkoptowe z truskawkami oraz kremem biszkopt z truskawkami a bitą śmietaną →. Przykryć naczynie pozwolić, by stopiło się na przestrzeni przygotowywania jaj. Dodaj masło a połącz z czekoladą. dołożyć do mieszaniny czekolady.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz