środa, 25 czerwca 2014

To warto udostępnić: Tort truskawkowy z czekoladą

3. Rozgrzej piekarnik do 175 °C przygotuj tortownicę o średnicy 35 cm z pergaminem. dodać do mieszaniny czekolady. Tort truskawkowy z czekoladą 1. Nie martw się, jeżeli ciasto opada na środku – to pozostawia więcej miejsca na masę. Niech ciasto ostygnie. Mieszaninę czekolady dołożyć do mieszaniny jaj. 5 szklanki śmietany kremówki 1/4 filiżanki cukru pudru 1 łyżka odtłuszczonego mleka w proszku 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 2 szklanki świeżych truskawek odszypułkowanych oraz pokrojonych na połowę czy też ćwiartki miał oraz czekolady do dekoracji W kategorii: Przepisy Post navigation ← Ciasto biszkoptowe z truskawkami kremem biszkopt z truskawkami natomiast bitą śmietaną →. Tort truskawkowy z czekoladą prezentacja Tort truskawkowy to niesamowite wrażenie kulinarne. dołączyć skórkę z cytryny. ubić śmietanę kremówkę ​​z cukrem pudrem. Dodaj masło a połącz z czekoladą. Przykryć naczynie natomiast pozwolić, by stopiło się w ciągu przygotowywania jaj. Zafunduj je sobie, dlatego że przecież jesteś tego warta. Ułóż truskawki na wierzchu tortu natomiast amfa cukrem pudrem nim podaniem. 2. Roztopić posiekaną białą czekoladę w mikrofalówce na średniej mocy, mieszając co 10 sekund, aż będzie stopiona. przetłumaczyć do przygotowanej formy oraz przy użyciu 35 do 45 minut, aż cała seria ciasta nabierze złotego koloru. kompozycja Ciasto: 250g białej czekolady, połamanej na kawałki 1/2 szklanki masła 2 duże jajka, całe 4 duże jajka, oddzielone 1/2 szklanki cukru pudru 2 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny Masa: 1. Dodaj plus wiórki czekoladowe. 5. dołożyć odtłuszczonego mleka w proszku natomiast waniliowy. 4. W osobnej misce białka z pozostałym cukrem pudrem. ubijać całe jaja, żółtka oraz ¼ szklanki cukru pudru mikserem, aż będzie jasna puszysta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz