czwartek, 24 kwietnia 2014

Ciekawie piszą: Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką

Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. 2. 3. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką Na dnie formy umieść owoce, i następne nałóż przygotowaną kruszonkę. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * mejl * okno sklepowe internetowa glosariusz. Spróbuj, natomiast nie zawiedziesz się. podczas jak owoce się gotują, przygotuj kruszonkę. Na samą górę rozsyp orzeszki piniowe. Schłodzić nim podaniem. 1. Owoce wraz z kruszonką piecz w płaskiej formie, o wymiarach mniej więcej 25 x 18 x 5 cm, nie pozbywaj się syropu, niech owoce pozostaną soczyste. Wymieszaj mąkę, a mielone migdały, i odtąd dodaj pokrojone masło, skórkę pomarańczową. piekarnik przy użyciu 25 minut do złotego koloru. Przygotuj rabarbar, dodaj przepołowionych truskawek oraz gotuj 15 minut, aż zmięknie natomiast truskawki nieco zmiękną a puszczą sok. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką demonstracja kompozycja To ciasto z truskawkami rabarbarem zachwyci cię swoim orzeźwiającym smakiem. zawartość zawartość nadzienia: 1 250g odszypułkowanych a pokrojonych na pół truskawek Kruszonka: 85 g mąki pszennej 50g brązowego cukru pudru 25g mielonych migdałów 50 g pokrojonego masła o temperaturze pokojowej drobno starta skórka z 1 małej pomarańczy 2 garście orzeszków piniowych bita śmietana co więcej do podania W kategorii: Przepisy Post navigation ← mus truskawkowy z białą czekoladą Bezowa rolada z truskawkami natomiast passionfruit → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres list elektroniczny nie zostanie opublikowany. posługiwać z kremem a syropem pozostałym na dnie.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz