piątek, 18 kwietnia 2014

To się może przydać: Mrożony deser truskawkowy z winem

zawartość 250g kruchych biszkoptów 100ml Vin Santo ewentualnie innego słodkiego deserowego 400g truskawek, odszypułkowanych a skrojonych na połowę 50g brązowego cukru 250g mascarpone 284ml śmietany kremówki, ubitej W kategorii: Przepisy Post navigation ← Truskawkowa galaretka z kremem pomarańczowym natomiast likierem owocowym Konfitura truskawkowa → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. mrożony truskawkowy z winem demonstracja skład wspaniały truskawkowy z dodatkiem alkoholu. umieścić kruche biszkopty w plastikowej torbie natomiast zgnieść je nieznacznie zbyt pomocą wałka. Mrożony deser truskawkowy z winempochodzenie pozostałe truskawki natomiast rozprowadź po górze. premia mascarpone sprawia, że chrapka na ten wzrasta w miarę jedzenia. czynność powtórz, póki nie wykorzystasz wszystkiego. W małej misce pohulać widelca do rozgniecenia truskawek z cukrem. 2. W 1-litrowej szklanej misce połowę moczonych biszkoptów. 1. ubić mascarpone w naczyniu, natomiast bitej śmietany. chronić w lodówce, ma obowiązek egzystować podawany schłodzony. Nałóż połowę puree z truskawek, połowę mascarpone. Rozdrobnione herbatniki przenieść do miski, doliczyć Vin Santo wymieszać. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * list elektroniczny * witryna internetowa glosariusz. o ile jest gęsta, doliczyć malutko mleka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz