środa, 23 kwietnia 2014

Polecam, warto przeczytać: Lody truskawkowe na świeżej śmietanie

1. skład 500g dojrzałych truskawek 200g cukru pudru 500g świeżej śmietany (creme fraiche), do góry 30% tłuszczu W kategorii: Przepisy Post navigation ← racuszek rabarbarowo – truskawkowy z kremem pomarańczowym Truskawkowe racuszki z patelni → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj dopisek Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. Usuń szypułki z truskawek. Lody truskawkowe na świeżej śmietanie umieścić miskę z lodami w zamrażarce na blisko 1-2 godz. Zrób proste lody truskawkowe a ciesz się ich smakiem. Wyjąć z zamrażalnika a dokonać podziału na kryształki, odstawić do zamrażalnika na 1 godzinę, rozdzielić ponownie. przed nałożeniem przekazać lody truskawkowe z zamrażalnika na mniej więcej 20 minut nim podaniem, aż będą wystarczająco miękkie, zgarnąć je łyżką do lodów. 3. Przenieść lody do pojemnika z klapa a zamrozić. 2. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * poczta elektroniczna * witryna internetowa komentarz. oddać śmietanę do miski a połączyć z puree truskawkowym. Zmiksuj owoce w malakserze z cukrem, aż uzyskasz purée. Lody truskawkowe na świeżej śmietanie prezentacja zawartość Zaserwuj sobie cokolwiek truskawkowej przyjemności.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz