sobota, 19 kwietnia 2014

Warto się temu przyjrzeć: Truskawkowa tarta

rozluźnić galaretkę w 175ml gorącej wody, ostudzić, natomiast kiedy zacznie gęstnieć, doliczyć truskawki natomiast dogłębnie wymieszać, by nią tarte. Umieść truskawki w pozycji stojącej. 2. Truskawkowa tarta Zmniejszyć gorliwość do radośnie do 150 oraz kuchenka dzięki kolejne 10 minut, i wyjmij papier do pieczenia oraz piecz przy użyciu 10 minut więcej, ciasto nie jest w dalszym ciągu gotowe. 3. Rozwałkować ciasto (użyć mąki, uciec przyklejania) a rozprowadzić na formie, od tego czasu schłodzić ponownie 25 minut. Rozgrzać piekarnik do 190 stopni. gdy jest zimne, Rozprowadzić mascarpone bądź gęstą śmietanę bazę. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * mejl * okno sklepowe internetowa adnotacja. Truskawkowa tarta prezentacja skład Tarta truskawkowa to wspaniałe kruche ciasto z dodatkiem świeżych, soczystych truskawek. skład 200g mąki 100g masła 100g brązowego cukru pudru 2 żółtka 100 g mascarpone czy też śmietany ½ galaretki truskawkowej 500g małych truskawek czy też pokrojonych na połowę W kategorii: Przepisy Post navigation ← Przepyszne truskawki Pavlova deser truskawkowo – pąsowy → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj dopisek Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. preparacja ciasta: zmiksować mąkę natomiast masło razem, od tego czasu połączyć z cukrem. w kilku słowach zagnieść na gładką masę, oraz odtąd obwiązać oraz schładzać 15 minut. Dodaj żółtka wymieszaj, aż insurekcja ciasto – przypadkiem należy będzie dołożyć niewiele zimnej wody, jeżeli kompozyt jest sucha. 1. Rozprowadzić masło do formy o średnicy 24cm na tarte. wyborowy truskawkowy gości. Pozostawić ciasto, aż poniekąd ostygnie, i odtąd wyjąć z formy a przenieść na talerz. kuchenka dzięki 15 minut poniżej przykryciem papierem do pieczenia.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz