piątek, 18 kwietnia 2014

O tym na pewno nie wiedziałeś(-aś): Mrożony deser truskawkowy z winem

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * mejl * okno sklepowe internetowa adnotacja. działanie powtórz, póki nie wykorzystasz wszystkiego. W małej misce poużywać sobie widelca do rozgniecenia truskawek z cukrem. Mrożony deser truskawkowy z winem2. zamrożony truskawkowy z winem demonstracja skład wspaniały truskawkowy z dodatkiem alkoholu. W 1-litrowej szklanej misce połowę moczonych biszkoptów. ubić mascarpone w naczyniu, odtąd dołączyć bitej śmietany. proweniencja pozostałe truskawki natomiast rozprowadź po górze. przechowywać w lodówce, jak egzystować podawany schłodzony. 1. Rozdrobnione herbatniki przenieść do miski, doliczyć Vin Santo a wymieszać. Nałóż połowę puree z truskawek, oraz później połowę mascarpone. nadprogram mascarpone sprawia, że apetyt na ten wzrasta w miarę jedzenia. umieścić kruche biszkopty w plastikowej torbie natomiast zgnieść je nieco pomocą wałka. zawartość 250g kruchych biszkoptów 100ml Vin Santo albo innego słodkiego grzech deserowego 400g truskawek, odszypułkowanych a skrojonych na połowę 50g brązowego cukru 250g mascarpone 284ml śmietany kremówki, łagodnie ubitej W kategorii: Przepisy Post navigation ← Truskawkowa galaretka z kremem pomarańczowym natomiast likierem owocowym Konfitura truskawkowa → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres nie zostanie opublikowany. gdyby mieszanka jest gęsta, cokolwiek mleka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz