wtorek, 22 kwietnia 2014

Dobre informacje: Truskawkowa galaretka z kremem pomarańczowym i likierem owocowym

Wykończ odrobiną bitej z śmietany kroplą pomarańczowego soku, udekoruj pęd mięty. Namocz żelatynę w zimnej wodzie, aż zmięknie (około 2 minuty). Podgrzej połowę lemoniady, aż prawie zacznie wrzeć zdejmij z ognia. Truskawkowa galaretka z kremem pomarańczowym i likierem owocowym pokrój truskawki oraz dodaj połowę z nich do galaretki. Dodaj likier, sok cytryny oraz pozostałą lemoniadę. Truskawkowa galaretka z kremem pomarańczowym likierem owocowym przedstawienie kompozycja włości galaretka truskawkowa to deser, którego nie jesteś w stanie sobie odmówić. skład 3 listki żelatyny 400ml lemoniady 175ml likieru cytrusowego sok z połowy cytryny 280ml śmietany kremówki 2 łyżki cukru pudru 3 pomarańcze, 2 obrane podzielone ostrym nożem, 1 wykorzystana do starcia skórki 250g truskawek listki mięty do dekoracji W kategorii: Przepisy Post navigation ← rześki truskawkowy shake zamrożony truskawkowy z winem → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj dopisek Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. Wlej z wykorzystaniem sito do miski a schłódź. nieco ubij śmietanę oraz połączyć z cukrem a skórką pomarańczową. Wyciągnij żelatynę z wody dodaj do lemoniady, rozpuść. Truskawki pomarańcze piętrami w galaretce, adieu zostaw do ułożenia na wierzch. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * e-mail * okno sklepowe internetowa dopisek. 1. 2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz