poniedziałek, 21 kwietnia 2014

Do sprawdzenia: Truskawkowa tarta

zawartość 200g mąki 100g masła 100g brązowego cukru pudru 2 żółtka 100 g mascarpone czy też śmietany ½ galaretki truskawkowej 500g małych truskawek czy też pokrojonych na połowę W kategorii: Przepisy Post navigation ← Przepyszne truskawki Pavlova legumina truskawkowo – pąsowy → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres nie zostanie opublikowany. Rozprowadzić masło do formy o średnicy 24cm na tarte. rozluźnić galaretkę w 175ml gorącej wody, ostudzić, i zacznie gęstnieć, doliczyć truskawki natomiast dogłębnie wymieszać, iżby nią tarte. Truskawkowa tarta Dodaj żółtka natomiast wymieszaj, aż insurekcja ciasto – prawdopodobnie będzie niewiele zimnej wody, jeżeli kompozyt jest za sucha. Rozgrzać piekarnik do 190 stopni. Truskawkowa tarta prezentacja zawartość Tarta truskawkowa to wspaniałe kruche ciasto z dodatkiem świeżych, soczystych truskawek. doborowy truskawkowy gości. Zmniejszyć pasja do mile do 150 a z wykorzystaniem kolejne 10 minut, oraz odtąd wyjmij papier do pieczenia piecz z wykorzystaniem 10 minut więcej, ciasto nie jest gotowe. Pozostawić ciasto, aż raczej ostygnie, i od tego czasu wyjąć z formy przenieść na talerz. 1. gdy jest do głębi zimne, Rozprowadzić mascarpone ewentualnie gęstą śmietanę bazę. Rozwałkować ciasto (użyć poniekąd mąki, ażeby uciec przyklejania) oraz rozprowadzić na formie, i odtąd schłodzić ponownie przy użyciu 25 minut. formowanie ciasta: zmiksować mąkę a masło razem, odtąd z cukrem. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * poczta elektroniczna * wystawa sklepowa internetowa notatka. 2. piekarnik dzięki 15 minut przykryciem papierem do pieczenia. Umieść truskawki w pozycji stojącej. 3. w kilku słowach zagnieść na gładką masę, natomiast następny omotać natomiast przy użyciu 15 minut.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz