poniedziałek, 19 maja 2014

Cenna wiedza: Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką

służyć z kremem a syropem pozostałym na dnie. Schłodzić przedtem podaniem. Na dnie formy umieść owoce, następne nałóż przygotowaną kruszonkę. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką zestaw zawartość nadzienia: 1 250g odszypułkowanych pokrojonych na pół truskawek Kruszonka: 85 g mąki pszennej 50g brązowego cukru pudru 25g mielonych migdałów 50 g pokrojonego masła o temperaturze pokojowej drobno starta skórka z 1 małej pomarańczy 2 garście orzeszków piniowych bita śmietana do tego do podania W kategorii: Przepisy Post navigation ← mus truskawkowy z białą czekoladą Bezowa rolada z truskawkami passionfruit → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj glosariusz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. w toku kiedy owoce się gotują, przygotuj kruszonkę. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * list elektroniczny * wystawa sklepowa internetowa dopisek. Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. piec 25 minut do złotego koloru. Na samą górę rozsyp orzeszki piniowe. Spróbuj, oraz nie zawiedziesz się. Wymieszaj mąkę, natomiast mielone migdały, i odtąd dodaj pokrojone masło, skórkę pomarańczową. Przygotuj rabarbar, dodaj przepołowionych truskawek natomiast gotuj dzięki 15 minut, aż zmięknie a truskawki nieco zmiękną oraz puszczą sok. 1. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką prezentacja skład To ciasto z truskawkami oraz rabarbarem zachwyci cię swoim orzeźwiającym smakiem. Owoce wraz z kruszonką piecz w płaskiej formie, o wymiarach o tyle o ile 25 x 18 x 5 cm, nie pozbywaj się syropu, niech owoce pozostaną soczyste. 2. 3.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz