sobota, 10 maja 2014

Warto przeczytać: Chrupiący truskawkowy sernik

Pokroić pozostałe truskawki. schładzać do 2 godzin poprzednio podaniem. Na formie do pieczenia pergamin do pieczenia. Chrupiący truskawkowy sernik ubić ser, aż zmięknie, mleko, sok z cytryny natomiast nieznacznie ubitą śmietanę. zawartość 40g masła 125ml śmietany kremówki 100g brązowego cukru pudru 25g płatków migdałów 25g posiekanych pistacji 50g mąki pszennej Do wypełnienia oraz dekoracji: 200g pełnotłustego delikatnego sera 400g schłodzonego mleka skondensowanego słodzonego starta skórka z 2 cytryn natomiast 8 łyżek soku 140ml śmietany kremówki (lekko ubitej) 450g truskawek 2 łyżki brązowego cukru pudru 2 łyżki galaretki z czerwonej porzeczki W kategorii: Przepisy Post navigation ← Tarta z truskawkami oraz toffi Truskawkowo-melonowy → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * poczta elektroniczna * wystawa sklepowa internetowa adnotacja. kruchy truskawkowy pokaz zawartość Masz ochotę na truskawkowy? nadal czuły natomiast miękki. 3. ostrożnie przyczynić się masło, śmietanę do wrzenia, bez ustanku mieszając. Kruche ciasto przełamać na kawałki. Powtórzyć z drugą połową. Przecisnąć truskawki przy użyciu sito do miski. Rozgrzać piekarnik do 160 stopni. Rozprowadzić połowę mieszaniny na blasze o średnicy 20cm. obciążać do pucharków warstwami: warstwa sera, truskawek oraz kruchego ciasta, zostawić nieco sztuk do dekoracji. kipieć 2-3 minuty do syropu, oraz następny schłodzić. 1. chłodzić z wykorzystaniem 2-4 godziny. 4. To królów. ściągnąć z ognia oraz połączyć z orzechami mąką. Schłodzić 2 minuty na arkuszu, przenieść się do lodówki, stało się kruche a chrupiące. kuchenka 10-12 minut, aż stanie się nieznacznie rumiana. dołączyć a galaretkę z czerwonej porzeczki oraz nieznacznie podgrzać, mieszając do rozpuszczenia. 2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz