poniedziałek, 19 maja 2014

Ciekawe rzeczy opisują: Truskawkowe tiramisu

Ser mascarpone natomiast 2 łyżki Cointreau wymieszaj w dużej misce. wymieszać ¼ szklanki przetworów truskawkowych z bitą śmietaną doliczyć do mieszaniny z mascarpone. Rozprowadź na nich sok pomarańczowy z likierem, od tego czasu pokrojone truskawki, mieszaninę sera oraz likieru. Truskawkowe tiramisu Na samą górę rozprowadzać bitą śmietanę. 2. Na ułóż pozostałe truskawki pokrojone w plasterki na bitą śmietanę. 1. Wymieszaj 1/3 szklanki Cointreau natomiast soku pomarańczowego rozlej na 2 kubki. Mieszaninę dołączyć do pozostałej bitej śmietany. Truskawkowe tiramisu pokaz kompozycja Tiramisu truskawkowe łączy w sobie włoski modła z Kraj nad Wisłą tradycją wspaniałym smakiem truskawek. Spróbuj tego niezwykłego połączenia. Ułóż biszkopty na szklanego naczynia, by pokryły całą powierzchnię dna. chłodzić z wykorzystaniem co bynajmniej 8 godzin albo dzięki całą noc. Połowę truskawek pokrój. Używając miksera ubij śmietanę, cukier, z wanilii pozostałe 2 łyżki Cointreau w innej dużej misce do dokładnego wymieszania się składników. zawartość ¼ szklanki konfitury albo dżemu z truskawek 1/3 szklanki walor 4 łyżki Cointreau czy też innego likieru pomarańczowego 1/3 szklanki soku pomarańczowego 500g sera mascarpone o temperaturze pokojowej 1/3 szklanki śmietany kremówki (schłodzonej) 1/3 szklanki cukru 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 52 (około) biszkoptów 250g truskawek pokrojonych na połówki W kategorii: Przepisy Post navigation ← Truskawkowy krem brulee odbywający się pod dachem budyń truskawkowy →.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz