sobota, 24 maja 2014

Polecam, Dobrze napisane: Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * e-mail * wystawa sklepowa internetowa dopisek. Wymieszaj mąkę, a mielone migdały, oraz następny dodaj pokrojone masło, skórkę pomarańczową. Na samą górę rozsyp orzeszki piniowe. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką serwować z kremem oraz syropem pozostałym na dnie. Schłodzić przedtem podaniem. Przygotuj rabarbar, dodaj przepołowionych truskawek gotuj dzięki 15 minut, aż zmięknie truskawki nieznacznie zmiękną oraz puszczą sok. 1. w toku kiedy owoce się gotują, przygotuj kruszonkę. Na dnie formy umieść owoce, następne nałóż przygotowaną kruszonkę. Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. 3. kompozycja składniki nadzienia: 1 250g odszypułkowanych natomiast pokrojonych na pół truskawek Kruszonka: 85 g mąki pszennej 50g brązowego cukru pudru 25g mielonych migdałów 50 g pokrojonego masła o temperaturze pokojowej drobno starta skórka z 1 małej pomarańczy 2 garście orzeszków piniowych bita śmietana do podania W kategorii: Przepisy Post navigation ← nacisk truskawkowy z białą czekoladą Bezowa rolada z truskawkami a passionfruit → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj glosariusz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres nie zostanie opublikowany. Owoce wraz z kruszonką piecz w płaskiej formie, o wymiarach mniej więcej 25 x 18 x 5 cm, nie pozbywaj się syropu, niech owoce pozostaną soczyste. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką prezentacja zawartość To ciasto z truskawkami natomiast rabarbarem zachwyci cię swoim orzeźwiającym smakiem. piekarnik dzięki 25 minut do złotego koloru. 2. Spróbuj, natomiast nie zawiedziesz się.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz