czwartek, 22 maja 2014

Warto przeczytać: Truskawkowa tarta

1. Pozostawić ciasto, aż nieco ostygnie, następny wyjąć z formy oraz przenieść na talerz. piekarnik przy użyciu 15 minut poniżej przykryciem papierem do pieczenia. Truskawkowa tarta Umieść truskawki w pozycji stojącej. Zmniejszyć gorliwość do pogodnie do 150 kuchenka dzięki kolejne 10 minut, oraz odtąd wyjmij papier do pieczenia a piecz z wykorzystaniem 10 minut więcej, jeśliby ciasto nie jest do tej pory gotowe. zwięźle zagnieść na gładką masę, oraz opleść a schładzać dzięki 15 minut. gdy jest zimne, Rozprowadzić mascarpone ewentualnie gęstą śmietanę jak bazę. 2. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * poczta elektroniczna * okno sklepowe internetowa notatka. rozpuścić galaretkę w 175ml gorącej wody, ostudzić, oraz kiedy zacznie gęstnieć, dołączyć truskawki a całkowicie wymieszać, iżby nią tarte. 3. kompozycja 200g mąki 100g masła 100g brązowego cukru pudru 2 żółtka 100 g mascarpone czy też śmietany ½ galaretki truskawkowej 500g małych truskawek albo pokrojonych na połowę W kategorii: Przepisy Post navigation ← Przepyszne truskawki Pavlova deser truskawkowo – → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj glosariusz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres list elektroniczny nie zostanie opublikowany. Rozgrzać piekarnik do 190 stopni. Rozwałkować ciasto (użyć raczej mąki, uciec przyklejania) a rozprowadzić na formie, schłodzić ponownie dzięki 25 minut. Dodaj żółtka wymieszaj, aż ciasto – być może należy będzie dołączyć niewiele zimnej wody, gdyby kompozyt jest za sucha. świetny truskawkowy gwoli gości. Rozprowadzić masło do formy o średnicy 24cm na tarte. preparacja ciasta: zmiksować mąkę oraz masło razem, i odtąd z cukrem. Truskawkowa tarta przedstawienie zawartość Tarta truskawkowa to wspaniałe kruche ciasto z dodatkiem świeżych, soczystych truskawek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz