niedziela, 4 maja 2014

Cenne informacje: Tarta truskawkowo-migdałowa

Połóż 2 rzędy plasterków truskawek na każdej z tart. Skrop tartę odrobiną roztopionego masła z cukrem. lekko rozprowadź roztopione masło na powierzchnię umieść nieco plastrów marcepanu na górze każdego z kwadratów. Tarta truskawkowo-migdałowa Podawaj posypaną prażonymi migdałami z wierzchu a z lodami o smaku białek czekolady. 2. Rozgrzej piekarnik do 220 stopni Celsjusza. 1. Tarta truskawkowo-migdałowa demonstracja skład Tarta z truskawkami to idea na udany całej rodziny. Rozwiń ciasto nakłuwaj powierzchnię widelcem. zestaw 375g gotowego ciasta francuskiego 25g roztopionego masła 200g marcepanu, (w cienkich plasterkach) 400g dużych truskawek, odszypułkowanych natomiast skrojonych 25g brązowego cukru pudru 25g prażonych migdałów w płatkach W kategorii: Przepisy Post navigation ← Kompot truskawkowy ze słodkimi racuszkami Zabajone truskawki →. Wytnij 6 kwadratów a umieść je na teflonowej formie do pieczenia. Piecz mniej więcej 20-25 minut, aż nabierze złotego koloru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz