środa, 28 maja 2014

Sprawdź to: Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką

1. Spróbuj, oraz nie zawiedziesz się. Owoce wraz z kruszonką piecz w płaskiej formie, o wymiarach o tyle o ile 25 x 18 x 5 cm, nie pozbywaj się syropu, niech owoce pozostaną soczyste. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * e-mail * wystawa sklepowa internetowa dopisek. zawartość kompozycja nadzienia: 1 250g odszypułkowanych natomiast pokrojonych na pół truskawek Kruszonka: 85 g mąki pszennej 50g brązowego cukru pudru 25g mielonych migdałów 50 g pokrojonego masła o temperaturze pokojowej drobno starta skórka z 1 małej pomarańczy 2 garście orzeszków piniowych bita śmietana co więcej do podania W kategorii: Przepisy Post navigation ← presja truskawkowy z białą czekoladą Bezowa rolada z truskawkami a passionfruit → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. Na dnie formy umieść owoce, natomiast następne nałóż przygotowaną kruszonkę. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką przedstawienie zawartość To ciasto z truskawkami oraz rabarbarem zachwyci cię swoim orzeźwiającym smakiem. Przygotuj rabarbar, dodaj przepołowionych truskawek a gotuj dzięki 15 minut, aż zmięknie truskawki nieznacznie zmiękną a puszczą sok. Na samą górę rozsyp orzeszki piniowe. Wymieszaj mąkę, oraz mielone migdały, dodaj pokrojone masło, skórkę pomarańczową. w czasie kiedy owoce się gotują, przygotuj kruszonkę. 2. piekarnik 25 minut do złotego koloru. Schłodzić przedtem podaniem. 3. podawać z kremem oraz syropem pozostałym na dnie. Rozgrzać piekarnik do 200 stopni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz