wtorek, 6 maja 2014

To warto udostępnić: Galaretka z truskawkami i bitą śmietaną

Umieść truskawkowe puree w garnku z ciepłą wodą. 3. 5. Galaretka z truskawkami i bitą śmietaną Napełnij naczynia galaretką z truskawkami.  Nalać ¼ szklanki zimnej wody do małego naczynia, sproszkowaną żelatynę do wody a pozostawić z wykorzystaniem piec minut. Włóż do lodówki a pozostaw do zakrzepnięcia. w tej chwili wywiać 4 czy też 5 świeżych truskawek odstawić. Galaretka z truskawkami natomiast bitą śmietaną pokaz zawartość Galaretka z truskawkami to deser, którym nie jest dozwolone obojętnie. wrzeć dzięki piekarnik minut, i pozostawić do ostygnięcia. Mieszać. 6. 2. Zrób oraz zachwyć się. Po ochłodzeniu ronić mieszaninę z wykorzystaniem gęste sito, wypędzić nasiona. Zmiksować pozostałe truskawki zbyt pomocą blendera. Przykryć czystą ściereczką pozostawić przy użyciu trzydzieści minut. 1. umieścić wodę w dużym garnku a przyczynić się do wrzenia. Do garnka z truskawkami syropem cukrowym dodaj żelatyny z wodą, kipieć niesłychanie łagodnie (nie przyjąć do wrzenia), aż żelatyna się rozpuści. Wykonaj ozdoby z pozostałych truskawek oraz podawaj ze ostatnimi czasy ubitą śmietaną. 4. kompozycja 1 / 200g cukru pudru 600ml wody 500g świeżych truskawek, umytych natomiast odszypułkowanych 11g żelatyny w proszku śmietana kremówka W kategorii: Przepisy Post navigation ← racuch z truskawkami Koktajl z mrożonych truskawek →.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz