sobota, 3 maja 2014

Warto się temu przyjrzeć: Truskawkowy krem brulee

Pokryj szczyty sporą szczyptą brązowego cukru natomiast trzymaj w piekarniku 7-8 minuty, aż górna część będzie nieznacznie złoty. Rozdziel truskawki 6 niewielkich naczyń do zapiekania, polać Cointreau oraz najlepszym świeżym puddingiem ryżowym. skład 220g skrojonych truskawek 2 łyżki Cointreau (likier z gorzkiej pomarańczy) 500g opakowanie świeżego puddingu ryżowego, z lodówki 85ml brązowego cukru pudru W kategorii: Przepisy Post navigation ← Nektarynowo – truskawkowe kubeczki Truskawkowe tiramisu →. Truskawkowy krem brulee Ten truskawkowy krem brulee niepowodzenie zrobiony, na stale zagości na twojej liście ulubionych deserów. Truskawkowy krem brulee demonstracja skład doskonały na konwent we dwoje. Rozgrzej piekarnik do najwyższej temperatury. Odstaw na co bynajmniej 5 minut nim podaniem (może stanowić nawet godzinę ewentualnie dwie).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz