niedziela, 25 maja 2014

Cenne informacje: Pierogi z truskawkami i śmietaną

W dużej misce mąkę, a sól. Zagotować gigantyczny gar wody. ) Dodaj roślinny, zagniatać. Pierogi z truskawkami i śmietaną 8. 4. przewyborny impuls na obiad, aliści natomiast adekwatny deser. dołożyć a odstawić na 30 minut. 7. kipieć kolejne 4 minuty. Po 1 min, mącić pierogi, ażeby nie przykleiły się do artretyzm garnka. 5 łyżeczki soli 1 jajco ½ szklanki wody ½ szklanki cukru 1 łyżeczka oleju roślinnego 1 kg truskawek śmietana W kategorii: Przepisy Post navigation ← Koktajl truskawkowo-bananowy racuszek z truskawkami →. dorzucić wodę. 6. (Dodaj więcej wody, w razie potrzeby, iżby ciasto było miękkie natomiast nie za lepkie. Wyrabiać mikserem ewentualnie ręcznie. Lepić pierogi na forma pół księżyca, uszczelniając silnie na bokach. 9. zestaw 2 szklanki mąki 1. 1. 5. Odszypułkować truskawki, umyć, pokroić na większe kawałki. Przedłuż gotowania grubszych pierogów. Przykryć miskę ściereczką oraz odstawić na 10 minut. Skrawki z resztka ciasta. 3. 2. 10. Na skropiony mąką stół połowę ciasta oraz rozwałkować. zbyt pomocą szklanki ewentualnie innego okrągłego szkła przycinać z ciasta koła. Wyciąg je z wody łyżką cedzakową. Twoje dziatwa pokochają pierogi z truskawkami oraz śmietaną. Łyżką zasypać koło z truskawek, odkładając sok na później. Spłaszczyć z kręgów pomocą dłoni oraz umieść go w dłoni. Posolić wodę. Dodaj 6-9 pierogów do wrzącej wody. Pierogi z truskawkami a śmietaną pokaz zawartość Klasyczny wybór na lato. posługiwać z śmietaną sokiem truskawkowym, który na pozostał z nadzienia.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz