poniedziałek, 19 maja 2014

Polecam sprawdzić‡ kochani: Pierogi z truskawkami i śmietaną

Posolić wodę. 1. Spłaszczyć niejaki z kręgów pomocą dłoni umieść go w dłoni. Pierogi z truskawkami i śmietaną 5. (Dodaj więcej wody, w razie potrzeby, by ciasto było miękkie natomiast nie za lepkie. Odszypułkować truskawki, umyć, pokroić na większe kawałki. Po 1 min, bełtać pierogi, ażeby nie przykleiły się do garnka. dołączyć natomiast odstawić na 30 minut. za pomocą szklanki albo innego okrągłego szkła skracać z ciasta koła. Zagotować kolosalny gar wody. zestaw 2 szklanki mąki 1. 10. 8. 3. dołożyć wodę. wrzeć z wykorzystaniem kolejne 4 minuty. 6. 2. Wyciąg je z wody łyżką cedzakową. Przykryć miskę ściereczką natomiast odstawić na 10 minut. ) Dodaj roślinny, zagniatać. 4. Pierogi z truskawkami natomiast śmietaną przedstawienie kompozycja Klasyczny wybór na lato. Skrawki z końcówka ciasta. wyborowy impuls na obiad, aliści a adekwatny deser. W dużej misce połączyć mąkę, sól. Wyrabiać mikserem czy też ręcznie. obsługiwać z śmietaną natomiast sokiem truskawkowym, który na pozostał z nadzienia. 7. Twoje pokochają pierogi z truskawkami oraz śmietaną. Dodaj 6-9 pierogów do wrzącej wody. Łyżką zapełnić osobisty okrąg z truskawek, odkładając sok na później. 9. Przedłuż gotowania grubszych pierogów. Na skropiony mąką stół oddać połowę ciasta rozwałkować. 5 łyżeczki soli 1 ½ szklanki wody ½ szklanki cukru 1 łyżeczka oleju roślinnego 1 kg truskawek śmietana W kategorii: Przepisy Post navigation ← Koktajl truskawkowo-bananowy racuszek z truskawkami →. Lepić pierogi na pół księżyca, uszczelniając silnie na bokach.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz