środa, 7 maja 2014

Przyjrzyj się temu koniecznie: Placek rabarbarowo – truskawkowy z kremem pomarańczowym

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura * mejl * okno sklepowe internetowa komentarz. Rozgrzej piekarnik do 190 stopni. 5cm 400g truskawek, odszypułkowanych oraz pokrojonych na połowę, jeśliby są duże 85 g cukru pudru 1 łyżka mąki 250g mascarpone Skórka a sok z 1 pomarańczy 1 łyżka cukru pudru Nadzienie: 100 g mąki pszennej, walor mało tego do posypania 50g mielonych migdałów 85g brązowego cukru pudru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 50 g masła 75ml śmietanki niskotłuszczowej, pozytyw 1 łyżka 1 łyżeczka aromatu z wanilii 25g płatków migdałów W kategorii: Przepisy Post navigation ← uroczy a truskawki w biszkoptowym deserze Lody truskawkowe na świeżej śmietanie → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. Placek rabarbarowo – truskawkowy z kremem pomarańczowym 1. ażeby wykonać polewę, mąkę, mielone migdały, cukier, miał do pieczenia, masło natomiast szczyptę soli w misce a zmiksować. rozsypywać płatkami migdałów, w piekarniku 40 minut, aż owoce będą upieczone, i ciasto złociste. 3. Owoce umiejscowić w naczyniu do pieczenia, warstwę ciasta, łyżką śmietany. Przekonaj się sam oraz zakosztuj tej nieziemskiej przyjemności. Rozwałkować ciasto, aż uzyskamy 1cm grubości. wyklarować na powierzchnię nieco posypaną mąką, od tego czasu łagodnie ugniatać. placek rabarbarowo – truskawkowy z kremem pomarańczowym przedstawienie kompozycja Pyszne ciasto z truskawkami natomiast rabarbarem. Przełóż truskawki do dużej miski. razem z ciastem w naczyniu do pieczenia o wymiarach coś koło tego 30 x 20cm. 2. dołożyć 75ml śmietany aromatu waniliowego. 2. wymieszać całkowicie z mascarpone skórkę pomarańczową, sok oraz puder, serwować wraz z plackiem. składniki Składniki: 400g rabarbaru, pokrojonego w kawałki ok. posyp cukrem oraz mąką, natomiast następny wymieszaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz