sobota, 31 maja 2014

Do sprawdzenia: Truskawkowy tort Pavlova

miły oraz orzeźwiający, na pewno sprawi, że nie poprzestaniesz na pierwszym kawałku. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * e-mail * wystawa sklepowa internetowa adnotacja. składniki Beza: 4 białka 250g cukru pudru 1 łyżeczka białego octu winnego 1 łyżeczka mąki kukurydzianej 1 łyżeczka aromatu z wanilii Warstwa wierzchnia: 500g truskawek (pokrojonych na połówki a odszypułkowanych) 200g czerwonych porzeczek (łodygi usunięte) 3 łyżki cukru pudru 350ml śmietany kremówki W kategorii: Przepisy Post navigation ← Truskawkowe babeczki we włoskim stylu ciśnienie truskawkowy z piankami → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj adnotacja Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres nie zostanie opublikowany. Truskawkowy tort Pavlova Owoce zmiksuj blenderem, oraz odtąd przeciśnij mieszankę owoców sito. Truskawkowy tort Pavlova demonstracja zawartość Tort truskawkowy będzie idelanym deserem na lato. Na basta dodaj octu winnego, mąki kukurydzianej oraz waniliowy. Używając ołówka, zaznaczać obręb talerza na pergaminie do pieczenia. Rozsmaruj bezę tworząc krater pozostawiający boki wyższe niż środek. Ubij śmietanę z pozostałym cukrem pudrem oraz rozprowadzić na bezę. Umieść pozostałe owoce na kremie natomiast wreszcie polej sosem po całości. połączyć je z połowa czerwonych porzeczek 2 łyżkami cukru pudru. Rozgrzej piekarnik do 150 stopni. Ubij mikserem, aż utworzy się sztywna piana, i od tego czasu dodaj cukier, aż beza stanie się błyszcząca. piec z wykorzystaniem 1 godzinę, piekarnik, odtąd odstawić, aż ostygnąć piekarnika. 1. 2. Posiekać 100g truskawek. 3.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz