wtorek, 20 maja 2014

Warto wiedzieć: Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką

Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * podpis * e-mail * witryna internetowa dopisek. Na samą górę rozsyp orzeszki piniowe. Wymieszaj mąkę, a mielone migdały, dodaj pokrojone masło, skórkę pomarańczową. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką Schłodzić poprzednio podaniem. 2. zestaw kompozycja nadzienia: 1 250g odszypułkowanych a pokrojonych na pół truskawek Kruszonka: 85 g mąki pszennej 50g brązowego cukru pudru 25g mielonych migdałów 50 g pokrojonego masła o temperaturze pokojowej drobno starta skórka z 1 małej pomarańczy 2 garście orzeszków piniowych bita śmietana do podania W kategorii: Przepisy Post navigation ← presja truskawkowy z białą czekoladą Bezowa rolada z truskawkami passionfruit → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj glosariusz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres mejl nie zostanie opublikowany. w czasie owoce się gotują, przygotuj kruszonkę. 3. 1. Rozgrzać piekarnik do 200 stopni. Przygotuj rabarbar, dodaj przepołowionych truskawek oraz gotuj dzięki 15 minut, aż zmięknie oraz truskawki nieco zmiękną a puszczą sok. piec 25 minut do złotego koloru. Truskawkowo – rabarbarowe ciasto z kruszonką przedstawienie kompozycja To ciasto z truskawkami natomiast rabarbarem zachwyci cię swoim orzeźwiającym smakiem. Na dnie formy umieść owoce, następne nałóż przygotowaną kruszonkę. Spróbuj, oraz nie zawiedziesz się. posługiwać z kremem oraz syropem pozostałym na dnie. Owoce wraz z kruszonką piecz w płaskiej formie, o wymiarach o tyle o ile 25 x 18 x 5 cm, nie pozbywaj się syropu, niech owoce pozostaną soczyste.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz